Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Bu sitenin dolandırıcı olduğu söyleniyor ama güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Temmuz 2021 #2 Dolandırıcı büyük ihtimalle.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #3 naberinnaberi dedi: Dolandırıcı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dolandırıcı bir site falan değil.
naberinnaberi dedi: Dolandırıcı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dolandırıcı bir site falan değil.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Temmuz 2021 #4 aLyX3N dedi: Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dolandırıcı bir site falan değil. Genişletmek için tıkla... Şikayetvar a göre konuştum.
aLyX3N dedi: Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dolandırıcı bir site falan değil. Genişletmek için tıkla... Şikayetvar a göre konuştum.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #5 naberinnaberi dedi: Şikayetvar'a göre konuştum. Genişletmek için tıkla... Sizin o okuduğunuz şikayetler GamerArena için değil GamersArena için.
naberinnaberi dedi: Şikayetvar'a göre konuştum. Genişletmek için tıkla... Sizin o okuduğunuz şikayetler GamerArena için değil GamersArena için.
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #6 aLyX3N dedi: Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dolandırıcı bir site falan değil. Genişletmek için tıkla... O zaman niye şikayetlerde parasını alamadığını veya hesabının erişime kapatıldığını belirtenler var?
aLyX3N dedi: Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dolandırıcı bir site falan değil. Genişletmek için tıkla... O zaman niye şikayetlerde parasını alamadığını veya hesabının erişime kapatıldığını belirtenler var?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 2 Temmuz 2021 #7 aLyX3N dedi: Sizin o okuduğunuz şikayetler GamerArena için değil GamersArena için. Genişletmek için tıkla... Yanlış olduysa özür dilerim.
aLyX3N dedi: Sizin o okuduğunuz şikayetler GamerArena için değil GamersArena için. Genişletmek için tıkla... Yanlış olduysa özür dilerim.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #8 Ya Da Sen De Hamsi dedi: O zaman niye şikayetlerde parasını alamadığını veya hesabının erişime kapatıldığını belirtenler var? Genişletmek için tıkla... 30 tane şikayet var sadece ve 3.0 puanı bakarsanız çoğu sorunun çözüldüğünüde görürsünüz G-Loot kullanın güvenmiyorsanız. naberinnaberi dedi: Yanlış olduysa özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Hata yapmak doğal bir şey sıkıntı yok.
Ya Da Sen De Hamsi dedi: O zaman niye şikayetlerde parasını alamadığını veya hesabının erişime kapatıldığını belirtenler var? Genişletmek için tıkla... 30 tane şikayet var sadece ve 3.0 puanı bakarsanız çoğu sorunun çözüldüğünüde görürsünüz G-Loot kullanın güvenmiyorsanız. naberinnaberi dedi: Yanlış olduysa özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Hata yapmak doğal bir şey sıkıntı yok.
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #9 aLyX3N dedi: 30 tane şikayet var sadece ve 3.0 puanı bakarsanız çoğu sorunun çözüldüğünüde görürsünüz G-Loot kullanın güvenmiyorsanız. Hata yapmak doğal bir şey sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yalnız bende papara ve tosla var fakat döviz kullanmıyorum papara'da döviz hesabı açılabilmesine rağmen.
aLyX3N dedi: 30 tane şikayet var sadece ve 3.0 puanı bakarsanız çoğu sorunun çözüldüğünüde görürsünüz G-Loot kullanın güvenmiyorsanız. Hata yapmak doğal bir şey sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yalnız bende papara ve tosla var fakat döviz kullanmıyorum papara'da döviz hesabı açılabilmesine rağmen.