Gamercard ve Manibux güvenilir mi?

BenLordMert

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 / RX 550 / 16GB RAM / 250GB SSD 500GB HDD / 75Hz 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhaba, başlıkta söylediğim gibi GamerCard ve Manibux adlı yerler güvenilir midir? Eğer güvenilirse nasıl bir çalışma sistemi var?

Gamercard evet güvenilir, Paycell ile anlaşmalı. Manibux ise Sipay ile anlaşmalı evet güvenilir. Çalışma sisteminden kastınız nedir? Güvenilirliğin sebebi ise merkez bankasına kayıtlı olmaları.

Gamercard evet güvenilir, Paycell ile anlaşmalı. Manibux ise Sipay ile anlaşmalı evet güvenilir. Çalışma sisteminden kastınız nedir? Güvenilirliğin sebebi ise merkez bankasına kayıtlı olmaları.

Cevabın için teşekkür ederim. Çalışma sisteminden kastığım nasıl bir ara yüzleri var? (gamercard'ın ara yüzünü YouTube'dan baktım daha yeni.)

Manibux'u pek önermem, arayüzü karışık. Ne için kullanacaksın?

Manibux'dan vazgeçtim, Gamercard'ı aileme soracağım yarın veya bu akşam. Gamercard'ı kendim kullanacağım malum Papara ve Ininal'a yaşım yetmiyor :/

Manibux'dan vazgeçtim, Gamercard'ı aileme soracağım yarın veya bu akşam. Gamercard'ı kendim kullanacağım malum Papara ve Ininal'a yaşım yetmiyor :/
Gamercard veya Paycell kullanabilirsin. Tosla var, 12 yaşındaysan onu da kullanabilirsin. FUPS diye bir kart var, BİM'de satılıyor o da 11 yaş olabiliyor.

Gamercard veya Paycell kullanabilirsin. Tosla var, 12 yaşındaysan onu da kullanabilirsin. FUPS diye bir kart var, BİM'de satılıyor o da 11 yaş olabiliyor.

FUPS nasıl bir kart hocam?

İyi hocam, aylık ücret komisyon almıyor. Hem telefon hem bilgisayardan girilebiliyor.

Telefon doğrulaması vb. şeyler gerekiyor mu? Her yerde geçiyor mu? Son olarak temassız özelliği var mı?

İzlediklerime göre temassız var.

Hocam, bilgisayarda olan uygulaması var mı FUPS'un?

Telefon doğrulaması vb. şeyler gerekiyor mu? Her yerde geçiyor mu? Son olarak temassız özelliği var mı?

İzlediklerime göre temassız var.

Hocam, bilgisayarda olan uygulaması var mı FUPS'un?
Site üzerinde var. Evet telefon numarası gerekiyor. Her yerde geçer, temassızı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…