Toplam 27547 lira tutuyor. Arada yaklaşık 1400 lira var ve kasa hariç bütün parçalarının daha iyi olduğunu düşünmekteyim ama burada benden daha bilgili binlerce insan var ve onların düşüncelerini merak ediyorum.
Sizce topladığım bilgisayarda yerine koyabileceğim daha iyi bir bileşen veya bu sisteme bu gereksiz dediğiniz bir şey var mı? Ya da daha mantıklı olabilecek bir sistem öneriniz var mı?
Toplam bütçem maksimum 28 veya 29 bin lira civarında daha fazlasına çıkamıyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
SSD'yi ise gene Amazondan Crucial P5 Plus 1TB yapabilirsin.
+olarak kule tipi islemci sogutucu koyabilirsin. (se 214xt - se 224xt)
Bunlar harici guzel sistem olmus bence. Aklinda hazir sisteme gore fazla mi verdim dusuncesi olmasin. Zira kendi begendigin ve goz zevkine uyan parcalar seciyorsun.
Hazır kasa daha uyguna geliyorsa alınabilir. Bende buradan bir sistem alıp anakart, kasa ve soğutucu değiştirmiştim. İçinden çıkanları da satmıştım. Kasanın içindeki fan ve kontrolcüyü yeni kasamda kullandım ve harici almaktansa daha uyguna geldi.
Hazır kasa daha uyguna geliyorsa alınabilir. Bende buradan bir sistem alıp anakart, kasa ve soğutucu değiştirmiştim. İçinden çıkanları da satmıştım. Kasanın içindeki fan ve kontrolcüyü yeni kasamda kullandım ve harici almaktansa daha uyguna geldi.