P ProximaZelda Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 Başlıktan da gördünüz gamermarkt.com'dan VP alacağım, güvenli bir site mi?
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.251 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 ProximaZelda dedi: Başlıktan da gördünüz gamermarkt.com'dan VP alacağım, güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Burada yasak. Kuralları okudunuz mu?
ProximaZelda dedi: Başlıktan da gördünüz gamermarkt.com'dan VP alacağım, güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Burada yasak. Kuralları okudunuz mu?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #3 @Max Caulfield yasak ama genelde böyle bir konu açıldığında moderasyon ekibi cevap vererek konu kilitlenir. Bence fikir almasını istemiş olabilirler. Bu arada moderasyon ekibi etiketlenemiyormuş. Yeni yeni şeyler öğreniyorum.
@Max Caulfield yasak ama genelde böyle bir konu açıldığında moderasyon ekibi cevap vererek konu kilitlenir. Bence fikir almasını istemiş olabilirler. Bu arada moderasyon ekibi etiketlenemiyormuş. Yeni yeni şeyler öğreniyorum.
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 22 Mart 2022 #4 Benim arkadaşım binlerce liralık hesaplarla al sat yapıp yüklü miktarda para kazanıyor ama ben de emin olamadığımdan başlayamadım al sat işine.
Benim arkadaşım binlerce liralık hesaplarla al sat yapıp yüklü miktarda para kazanıyor ama ben de emin olamadığımdan başlayamadım al sat işine.