A adizer41 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 16 23 Mart 2021 #1 Lütfen sadece bilen varsa cevaplasın. Gamermarkt sitesi güvenilir midir? Steam hesabı satmak istiyorum ve güvenilir bir siteye benziyor, yine de insanların görüşlerini alayım dedim.
Lütfen sadece bilen varsa cevaplasın. Gamermarkt sitesi güvenilir midir? Steam hesabı satmak istiyorum ve güvenilir bir siteye benziyor, yine de insanların görüşlerini alayım dedim.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 23 Mart 2021 #2 Çok fazla sorun yaşayan var memnun kalan da var, konuları da açıldı buraya. Ek olarak Steam hesap satışı yasak olan bir şey.
Çok fazla sorun yaşayan var memnun kalan da var, konuları da açıldı buraya. Ek olarak Steam hesap satışı yasak olan bir şey.
EnesPolatdemir Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 34 23 Mart 2021 #3 Steam Lol gibi hesap satışı yasak olduğu halde hesap satımı yapan bir yere ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum
Steam Lol gibi hesap satışı yasak olduğu halde hesap satımı yapan bir yere ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum