Sadece jumbum'da var hocam sanırım,bende oraya baktım.Seçimler yaklaşıyor ve seçimden sonra doların artacağı konuşuluyor.
Belki görmemişsinizdir burada diğerlerine göre daha ucuz.
Ben düşeceğini sanmıyorum.
Hocam normalde bir marka ya da model fanboyu olmayı sevmem ama bu model beni kendine çok çekti çok güzel görünüyor o yüzden.Neden özellikle bu marka özel bir nedeni varmı acaba ?
Yok yanlış anlamanı istemem art niyetli bir soru değildi tamamen meraktan sordum.Sadece jumbum'da var hocam sanırım,bende oraya baktım.
Hocam normalde bir marka ya da model fanboyu olmayı sevmem ama bu model beni kendine çok çekti çok güzel görünüyor o yüzden.
Hocam şuan almam mümkün değil,sınava hazırlanıyorum. Sınav 4 Haziran'da. Temmuz gibi açıklanacak ve istediğim yeri tutturursam bilgisayar toplayacağım.Fiyatı dusmeyecek, almayı düşünüyorsan en doğru zaman. Seçimden önce ne alırsan kardasin.
Zam gelme ihtimalide var. Doların sağı solu belli olmuyor..Palit GameRock 4070 Ti çok hoşuma gidiyor ama fiyatı biraz tuzlu. Sizce Haziran-Temmuz gibi 20k gibi fiyatlara düşer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.