Gamers_arena güvenilir midir?

Daha fazla  
Merhaba, bu konuyla ilgili güncel bilgi bulamadığımdan açtım.

Kendi siteleri ve neredeyse bütün alışveriş sitelerinde mağazaları mevcut. (N11, Trendyol vb)
LG 24GN650-B monitörünü almak istiyorum. Tek bu satıcı satıyor, farklı sitelerde olsa hepsi gamersarena. Trendyol en uygunu.
Daha önce alıp sorun yaşayan var mı acaba? Trendyol üzerinden alsam iade edebilir miyim 14 gün içerisinde?

Güvenilirdir. Ben de kendi monitörümü oradan aldım 1-2 günde geldi.

Hocam güvenilirdir. Zaten N11 gibi yerlerden satış yaptıkları için arada N11 gibi yerlerin güvenceleri var.

Amazon üzerinden soru sordum: ölü pixel çıkarsa iade/degişim yapıyor musunuz? diye. Garantinizle 2 yıl boyunca destek alabilirsiniz dedi. Yani biraz üstü kapalı hayır degişim yapmayız demek istediler.

Amazon üzerinden soru sordum: Ölü pixel çıkarsa iade/degişim yapıyor musunuz? Diye. Garantinizle 2 yıl boyunca destek alabilirsiniz dedi. Yani biraz üstü kapalı hayır degişim yapmayız demek istediler.

Ama o ayrı bir konu. 14gün iade hakkının olduğunun konusunu açmak istemiyorlardır. Ben Trendyol üzerinden sordum şimdi. Cevapları; iade şartlarına uygunsa tabii ki iade edebilirsiniz.
Dediler.
Yani öyle bir durum başımıza geldiğinde konuyu uzatıp uzatmamak satıcıya kalmış öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…