enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben monitör alacağım. En ucuz bu sitede. Aslında Trendyol, N11'de de satan kişinin adı Gamersarena. Yani hem kendi sitesinde hem de Hepsiburada vb. sitelerde satış yapıyor. Ama kendi sitesinde daha ucuz. Sizce güvenebilir miyim?
Arkadaşlar ben monitör alacağım. En ucuz bu sitede. Aslında Trendyol, N11'de de satan kişinin adı Gamersarena. Yani hem kendi sitesinde hem de Hepsiburada vb. sitelerde satış yapıyor. Ama kendi sitesinde daha ucuz. Sizce güvenebilir miyim?
V volkanswat Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 109 31 Ağustos 2020 #2 İmzamdaki Ram i ve SSD yi ordan aldım kargo süreleri çok hızlı idi.Sipariş zamanımda kargoların yoğunluk dönemiydi 2-3 ay önce.
İmzamdaki Ram i ve SSD yi ordan aldım kargo süreleri çok hızlı idi.Sipariş zamanımda kargoların yoğunluk dönemiydi 2-3 ay önce.
enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #3 volkanswat dedi: İmzamdaki Ram i ve SSD yi ordan aldım kargo süreleri çok hızlı idi.Sipariş zamanımda kargoların yoğunluk dönemiydi 2-3 ay önce. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
volkanswat dedi: İmzamdaki Ram i ve SSD yi ordan aldım kargo süreleri çok hızlı idi.Sipariş zamanımda kargoların yoğunluk dönemiydi 2-3 ay önce. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim