SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 10 Nisan 2020 #1 Baktığım laptop şu an en ucuz burada satılıyor. Site hakkında bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2020
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 10 Nisan 2020 #2 Ben çarşamba günü akşam RAM siparişi verdim. Beklemedeyim. Yorumları iyi gözüküyordu ve şikayetvar sitesinde pek bir şey göremedim.
Ben çarşamba günü akşam RAM siparişi verdim. Beklemedeyim. Yorumları iyi gözüküyordu ve şikayetvar sitesinde pek bir şey göremedim.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Nisan 2020 #3 Keşke almasaydın. 2 ay daha bekleyin, daha fazla alışveriş olur, neyin ne olduğunu öğreniriz. Eğer ki güvenliyse fiyatlar gerçekten iyi.
Keşke almasaydın. 2 ay daha bekleyin, daha fazla alışveriş olur, neyin ne olduğunu öğreniriz. Eğer ki güvenliyse fiyatlar gerçekten iyi.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 10 Nisan 2020 #4 Site şu an açılmıyor sanırım. Veya alan adını yanlış mı verdiniz?
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 10 Nisan 2020 #5 Bazinga Physicist dedi: Keşke almasaydın. 2 ay daha bekleyin, daha fazla alışveriş olur, neyin ne olduğunu öğreniriz. Eğer ki güvenliyse fiyatlar gerçekten iyi. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor'da çok fazla yorum vardı ve çoğu olumluydu. Ludvig dedi: Site şu an açılmıyor sanırım. Veya alan adını yanlış mı verdiniz? Genişletmek için tıkla... Açılıyor.
Bazinga Physicist dedi: Keşke almasaydın. 2 ay daha bekleyin, daha fazla alışveriş olur, neyin ne olduğunu öğreniriz. Eğer ki güvenliyse fiyatlar gerçekten iyi. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor'da çok fazla yorum vardı ve çoğu olumluydu. Ludvig dedi: Site şu an açılmıyor sanırım. Veya alan adını yanlış mı verdiniz? Genişletmek için tıkla... Açılıyor.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Nisan 2020 #6 Levoo dedi: Gittigidiyor'da çok fazla yorum vardı ve çoğu olumluydu. Açılıyor. Genişletmek için tıkla... Ama yorumları satıcı yapdıysa? Bilemeyiz ama güvenliyse kârlı çıkarsınız.
Levoo dedi: Gittigidiyor'da çok fazla yorum vardı ve çoğu olumluydu. Açılıyor. Genişletmek için tıkla... Ama yorumları satıcı yapdıysa? Bilemeyiz ama güvenliyse kârlı çıkarsınız.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 10 Nisan 2020 #7 Ludvig dedi: Site şu an açılmıyor sanırım. Veya alan adını yanlış mı verdiniz? Genişletmek için tıkla... ".tr" de varmış hocam kusura bakmayın yanlış olmuş. Gamersarena.com.tr
Ludvig dedi: Site şu an açılmıyor sanırım. Veya alan adını yanlış mı verdiniz? Genişletmek için tıkla... ".tr" de varmış hocam kusura bakmayın yanlış olmuş. Gamersarena.com.tr
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #8 Google yorumlarında mağazanın yorumlarına baktım bayağı kişinin şikayeti var.
bloodrap Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 559 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #9 2017'de HP notebook aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. satış sonrası hizmetleri de iyi paketlemeleri de güzeldi.
2017'de HP notebook aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. satış sonrası hizmetleri de iyi paketlemeleri de güzeldi.
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Nisan 2020 #10 Çarşamba akşamı verdiğim RAM siparişim elime ulaştı.