Gamersarena satıcısı güvenilir mi?

cunik

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 3 gün önce iade için yolladığım ASUS VG249Q1R marka model monitörümün iade parası bugün yattı. İade sebebim renkleri çok kötü göstermesiydi. Özellikleri sarı renk açık yeşil gibi gözüküyordu ve turuncu renk diye bir şey yoktu. Her neyse, asıl soru şu an LG24GN650-B model monitörü almayı düşünüyorum ve her sitede Gamersarena isimli satıcı satıyor bu monitörü. En ucuzu da 1699TL şeklinde pttavm üzerinde. Monitörü alıp kullanan varsa herhangi bir sıkıntı yaşadı mı? Gamersarena üzerinden alanlar bir sıkıntı yaşadı mı? Eğer ASUS'da yaşadığım gibi bir sıkıntı yaşarsam iade konusunda pttavm arkamda durur mu? Benim monitörden alıp benimle aynı sıkıntı yaşayan bir kişi LG'nin çok daha iyi görüntü kalitesi sunduğunu söylemişti fakat diğer IPS'ler ile karşılaştırıldığında da gayet iyi mi? sRGB değeri %99 denmiş, bu değer düşük mü ve neyi etkiler? Son olarak ASUS monitörü kutusundan gelen DP kablosu ve aldığım DP to miniDP dönüştürücü ile laptopuma takarak kullandığımda görüntüyü ekran kartından aldığı için FPS'im artmıştı. Fakat evdeki eski HDMI ile kullandığımda NVIDIA denetim masası üzerinden monitörün görüntü ayarlarını değiştiremiyordum, sanırım görüntüyü işlemcinin grafik kısmından aldığı içindi. Bu benim HDMI kablom eski olduğu için mi yoksa HDMI olduğu için mi? Biraz fazla soru sormuş olabilirim, şimdiden yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı