Çözüldü Gamesatış açık arttırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MFO10

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Gamesatış üzerinden açık arttırmaya katılan veya katılıp kazanan var mı? Sistem nasıl memnun kaldınız mı? Bir sorun oldu mu? Veya sıkıntı çıkar mı?

Çözüm
Mağaza fiyatı 200 lira olan ürünü 100 liraya satıyorlar, neden bunu yapıyorlar? Neden kendileri direkt satmıyorlar mesela anlamadım.

Piyasa değerinin %50'si fiyatına hızlı sat seçeceği var.
200 TL'lik skinini 100 TL'ye senden anında alıyorlar. sonra 120 TL'ye falan satıyorlar.
Gamesatis, oyun hesabı satma ve oyun satma konusunda iyi. Steam kartlar konusunda da iyi.
Ama CS:GO Skin için ByNoGame'den şaşmayın derim.
Nereyse aynı fiyatlara, riske girmeden alabileceğiniz siteler var. Gereksiz buluyorum.
Mesela, 2100 Tl gözüken bir bıçak vardı. Aynısını Bynogame'de 1500 civarına satıyorlardı.
2100 TL'nin sözde %30 indirime giden açık artırması gibi.

Nereyse aynı fiyatlara, riske girmeden alabileceğiniz siteler var. Gereksiz buluyorum.
Mesela, 2100 TL gözüken bir bıçak vardı. Aynısını ByNoGame'de 1500 civarına satıyorlardı.
2100 TL'nin sözde %30 indirime giden açık artırması gibi.

Mağaza fiyatı 200 lira olan ürünü 100 liraya satıyorlar, neden bunu yapıyorlar? Neden kendileri direkt satmıyorlar mesela anlamadım.

Piyasa değerinin %50'si fiyatına hızlı sat seçeceği var.
200 TL'lik skinini 100 TL'ye senden anında alıyorlar. sonra 120 TL'ye falan satıyorlar.
Gamesatis, oyun hesabı satma ve oyun satma konusunda iyi. Steam kartlar konusunda da iyi.
Ama CS:GO Skin için ByNoGame'den şaşmayın derim.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı