Arda Paşa Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 7 19 Nisan 2021 #1 Merhaba. GameSatış üzerinden bir Valorant hesabı sattım fakat nasıl Papara kartıma çekeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. GameSatış üzerinden bir Valorant hesabı sattım fakat nasıl Papara kartıma çekeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 19 Nisan 2021 #2 Hesabınıza gelin ve nakite çevire basın. Not: Aynı ada sahip bir banka kartına sahip olmanız gerekir. Sadece IBAN ile atılır. Papara vs. yok. Paranla anca Steam cüzdan vs. veya başka bir hesap falan alabilirsin anca kartın yoksa.
Hesabınıza gelin ve nakite çevire basın. Not: Aynı ada sahip bir banka kartına sahip olmanız gerekir. Sadece IBAN ile atılır. Papara vs. yok. Paranla anca Steam cüzdan vs. veya başka bir hesap falan alabilirsin anca kartın yoksa.
9 917382 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 767 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 GameSatış'ta papara karta çekim yok.
Mummyss Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 189 Yer Van, Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 25 Haziran 2021 #4 Ziraat hesabı açıp çekin 2 senedir ürün satıp düzenlenli 2 haftada 1 çekim yapıyorum. Minimum çekim 25 tldir. 4 TL çekim ücreti alınıyor diye biliyorum fakat kurallar sürekli değiştiği için 20 tl de olmus olabilir minimum çekim.
Ziraat hesabı açıp çekin 2 senedir ürün satıp düzenlenli 2 haftada 1 çekim yapıyorum. Minimum çekim 25 tldir. 4 TL çekim ücreti alınıyor diye biliyorum fakat kurallar sürekli değiştiği için 20 tl de olmus olabilir minimum çekim.
Fatihkorkmaz22 Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 Mummyss dedi: Ziraat hesabı açıp çekin 2 senedir ürün satıp düzenlenli 2 haftada 1 çekim yapıyorum. Minimum çekim 25 tldir. 4 TL çekim ücreti alınıyor diye biliyorum fakat kurallar sürekli değiştiği için 20 TL de olmus olabilir minimum çekim. Genişletmek için tıkla... Hocam ziraat için yaş sınırı var mı ve ziraat sanal kartmı oluşturmam lazım?
Mummyss dedi: Ziraat hesabı açıp çekin 2 senedir ürün satıp düzenlenli 2 haftada 1 çekim yapıyorum. Minimum çekim 25 tldir. 4 TL çekim ücreti alınıyor diye biliyorum fakat kurallar sürekli değiştiği için 20 TL de olmus olabilir minimum çekim. Genişletmek için tıkla... Hocam ziraat için yaş sınırı var mı ve ziraat sanal kartmı oluşturmam lazım?