Gamesatis Büyük Yaz İndirimi

Makaleler
2
Mail listemi kontrol ederken gördüm ve gerçekten güzel bir indirim söz konusu hele ki Steam'in sözde yaz indirimine göre baya bir indirim var. Steam indirimine ek + %20 lik bir oran söz konusu. Oyun alacaksanız buradan alın. Yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum sadece herkesin faydalanmasını istiyorum. Benim gibi birden fazla oyun alacaklara ilaç gibi.

Not: Altf4 diye bir site varmış oraya da bakın.

Öne Çıkanlar:

Grand Thef Auto V = 69.29 ₺

PUBG = 34.80 ₺

ETS 2 = 7.80 ₺

The Witcher 3 GOTY - 18.00 TL

Son düzenleme:
Witcher 3 GOTY aldım. Gerçekten çok iyi fiyatlar.

AltF4Game'e göz atın daha da ucuza satıyorlar. R6'yı 36 TL'ye aldım site güvenilir ve sorunsuz. Destek ise chatte saniyesinde geri dönüş yapıyorlar.

Son düzenleme:
Altf4Game piyasa en ucuz satan site ve gayet güvenilir paranızı değerli buluyor iseniz bir göz atın derim. Cyberpunk 2077 indirimde olmamasına rağmen sitede 169 TL.

Altf4Game piyasa en ucuz satan site ve gayet güvenilir paranızı değerli buluyor iseniz bir göz atın derim. Cyberpunk 2077 indirimde olmamasına rağmen sitede 169 TL.
20 TL falan kaldı. Oradan ne önerirsin hocam? Tek oyun için konu açmama gerek yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…