gamesatis.com güvenilir mi?

Yusuf Ali Şahin

Centipat
Merhaba gamesatis.com sitesinden Brawl Stars hesabı almayı düşünüyorum fakat satan kişilere güvenebilir miyim bilmiyorum. Site bayağı eski bir siteymiş site güvenilir de satıcılar o kadar güvenilir mi bilmiyorum. Sorum şu ben bu siteden BS hesabı alsam adam verse ve girsem hesaba ama 2 kişi aynı anda girince hesap kilitleniyor. Bu hesabı satan kişi telefonundan, bilgisayarından hesabı silmezse ne olacak? O zaman para boşa gidecek. BS hesabı falan alan varsa bir yardım etsin sıkıntı çıkmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtem satış daha iyi. Bende satıyorum ,alıyorum sorun yaşamadım
Birde öyle olmuyor. hesabın eposta adresini ve şifresini veriyor. Sizde şifresini değiştirip oynuyorsunuz

Güvenilirdir. Ama pazar denen bir kısım var. Orada 3. şahıs satıcılar satış yapıyorlar. Her ne kadar 48 saat kontrol etme hakkın olsa da günler sonra bile sorun çıkarabiliyor o satıcıdan aldığın şeyler. Ama sorun çıkarırsa ve satıcı sana yardımcı olmuyorsa mahkeme yoluyla mağduriyetinden dolayı 5500 amerikan doları alma hakkın var. Bu onayı siteye kayıt olan her kullanıcı sözleşmede kabul etmek zorunda. O yüzden satıcıların sıkıntı çıkartması biraz zor. Dediğim gibi sorun çıkarıp yardımcı olmuyorsa o zaman o sözleşme devreye giriyor. Sende mahkemeye verdiğin an o kişiyi koşulsuz şartsız 5500 amerikan dolarını alabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…