YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar internetten MC premium almayı düşünüyorum sizce bu siteden alayım mı, güvenilir midir? Buradan alma sebebim daha ucuz (125 TL) olması açıklamadan anladığım kadarıyla stok hesaplar. Sizce güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Herkese merhaba, arkadaşlar internetten MC premium almayı düşünüyorum sizce bu siteden alayım mı, güvenilir midir? Buradan alma sebebim daha ucuz (125 TL) olması açıklamadan anladığım kadarıyla stok hesaplar. Sizce güvenilir midir?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 13 Kasım 2023 #2 YnlzAtM dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar internetten MC premium almayı düşünüyorum sizce bu siteden alayım mı, güvenilir midir? Buradan alma sebebim daha ucuz (125 TL) olması açıklamadan anladığım kadarıyla stok hesaplar. Sizce güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Sen siteden değil site aracılığıyla satıcılardan alıyorsun. Satıcının güvenli olması lazım. Riskleri yok değil.
YnlzAtM dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar internetten MC premium almayı düşünüyorum sizce bu siteden alayım mı, güvenilir midir? Buradan alma sebebim daha ucuz (125 TL) olması açıklamadan anladığım kadarıyla stok hesaplar. Sizce güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Sen siteden değil site aracılığıyla satıcılardan alıyorsun. Satıcının güvenli olması lazım. Riskleri yok değil.
YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 AhmetKonyaspor dedi: Sen siteden değil site aracılığıyla satıcılardan alıyorsun. Satıcının güvenli olması lazım. Riskleri yok değil. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Satın alım yaptım ve bir sorun oluşmadı.
AhmetKonyaspor dedi: Sen siteden değil site aracılığıyla satıcılardan alıyorsun. Satıcının güvenli olması lazım. Riskleri yok değil. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Satın alım yaptım ve bir sorun oluşmadı.