frustrated Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ,gamesatis.com sitesi üzerinden bakiyemi Ininal Kart ile çekiyordum. Fakat bu ödeme yöntemini 31 Mart'tan itibaren kapatacaklarmış. Kredi kartım da yok. PeP, Papara vb. Sanal bir cüzdana para çekebilir miyim?
Arkadaşlar ,gamesatis.com sitesi üzerinden bakiyemi Ininal Kart ile çekiyordum. Fakat bu ödeme yöntemini 31 Mart'tan itibaren kapatacaklarmış. Kredi kartım da yok. PeP, Papara vb. Sanal bir cüzdana para çekebilir miyim?
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #2 Maximum Mobile uygulamasıyla banka kartı açıp oraya çekebilirsiniz.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 27 Mart 2021 #4 benyokum dedi: Papara çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çekilmiyor. Benim bildiğim banka hesabı açmanız gerekiyor.
benyokum dedi: Papara çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çekilmiyor. Benim bildiğim banka hesabı açmanız gerekiyor.
frustrated Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 Muhammed Hatay dedi: Maximum Mobile uygulamasıyla banka kartı açıp oraya çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 18 yaş sınırı var yalnız benyokum dedi: Papara çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Siz hiç çektiniz mi ? Çünkü ben denedim ama çekemedim
Muhammed Hatay dedi: Maximum Mobile uygulamasıyla banka kartı açıp oraya çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 18 yaş sınırı var yalnız benyokum dedi: Papara çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Siz hiç çektiniz mi ? Çünkü ben denedim ama çekemedim