GameSatış dava açabilir mi?

morfix06

Femtopat
Daha fazla  
Gencler GameSatış'ta Valorant hesabı sattım. 1 hafta geçti adam diyor hesaba giriyorlar diye olayla alakam yok, gamesatisa bildirmis site mesaj attı 5K dolar dava açacağız diyor Sonuç ne olur? Ben açıkçası bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Çünkü zaten Valorant hesap satışı yasak sizlere de sormak istedim )

Son düzenleyen: Moderatör:
Göz korkutma olduğunu düşünüyorum,sonuçu bizimle paylaş merak ettim

Bir bilgim yok ancak bence mantıkken dava açamazlar, dediğin gibi zaten hesap satışı yasak.

Göz korkutmaya çalışıyorlar, hiçbir şey olmaz.

Kendilerini riske atacak hamle yapmazlar diye düşünüyorum sonuçta yasak bir şey yapmışlar.

Dostum göz korkutmaya mi çalışıyorsun :::d ben kaç defa mahkemelik oldum, icra dosyasının neyden dolayı geldiğini git bi öğren sonra gel buraya bana cevap ver.

Önce üslubunu takın, öyle yorum yaz. Örnekleri mevcut, kimseyi korkutmaya çalıştığım yok. En fazla icra dosyası gönderirler, o kadar diyorum.Her şeyi biliyorum çekip, çok bilmişlik taslayacaksan da gelip buraya konu açma.

Ha, forumda yasaklı olan bir site var gamer ile başlayan. Onunla ilgili linkler de vardı ama atamadım kelime yasaklı diye.

İtemSatış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…