GameSatış gibi sitelerden oyun alınır mı?

Hocam sıkıntı yok ama ne bileyim 2 gün sonra hesaplar gidecek gibi bir his var içimde ama bilmiyorum bu tür işlerde genelde böyle oluyor ama.

Hocam sıkıntı yok ama ne bileyim 2 gün sonra hesaplar gidecek gibi bir his var içimde ama bilmiyorum bu tür işlerde genelde böyle oluyor ama.
Hocam dediğim kişiden aldıysanız gitmez rahat olun. Hani gitmez biliyorum da hadi diyelim ki gitti ki tekrar söylüyorum gitmez. O zamanda yeni hesap verir.

Hocam dediğim kişiden aldıysanız gitmez rahat olun. Hani gitmez biliyorum da hadi diyelim ki gitti ki tekrar söylüyorum gitmez. O zamanda yeni hesap verir.

Hocam Uncharted indirdim ama niyeyse inmiyor tamamlanmıyor bu şekilde kaldı ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_41.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_40.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 30
Hocam Steam çevrimdışı modda mı şu anda?

Çevrimdışı moda aldığım zaman indiremiyorum ve oyunu indirirken burada gözükmüyor Elden Ring hesabında denedim gözüküyordu ama bunda gözükmüyor hesaptan çık gir yapacaktım ama arkadaşa kod gidecek.

Dosya Ekleri

• Screenshot_42.png
    130,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…