GameSatış güvenilir mi?

Sama06

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende ininal Kart var. GameSatış sitesinden bakiye çekmem için T.C.'mi ve fotografımı istıyorlar. Sizce vermeli miyim?

Arkadaşlar bende ininal Kart var. GameSatış sitesinden bakiye çekmem için T.C.'mi ve fotografımı istıyorlar. Sizce vermeli miyim?

2 tane hesap sattım. Sadece T.C. kimlik no mu istemişlerdi kayıt olurken. Para da çektim fotoğraf istemediler benden.

Bir de Papara kabul etmıyorlar onu anlamadım.

Güvenilir +10 başarılı satışım var hesaptan para çekmek için veya %20 komisyon yerine %10 komisyon olması için hesabını onaylatabiliyorsun ve zorunlu bir şey değil.
Güvenilir +10 başarılı satışım var hesaptan para çekmek için veya %20 komisyon yerine %10 komisyon olması için hesabını onaylatabiliyorsun ve zorunlu bir şey değil.

Ben onaylattım bu arada.

Ben onaylattım bu arada.

Hocam ileride sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Hocam ileride sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Onaylatan çok kişi var ve çoğu Yayıncı YouTuber falan reklamını yaptı veya hakkında kısmında GameSatış linki olanlar var. Zaten hesabı onaylatmalarının sebebi bence alıcı güvenilir olduğundan emin olsun diye. Mesela Valorant hesabı satıcaksın hesabı sattın sonra Riot'a ticket attın hesabı geri aldın falan alıcı canlı desteğe yazıp durumu anlatırsa T.C. kimliğin onlarda olduğu için dava açılabilir belki fakat açılıcağını sanmam konuşulup çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…