MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2022 #11 ohmatokita dedi: O kadar param yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aga bana inan yapma öyle bir şey 3 aylık Xbox Game Pass'ın verdiği Premium'lardan olabilir tabii ön yargı olmasın detayların fotoğrafını çekip atar mısın?
ohmatokita dedi: O kadar param yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aga bana inan yapma öyle bir şey 3 aylık Xbox Game Pass'ın verdiği Premium'lardan olabilir tabii ön yargı olmasın detayların fotoğrafını çekip atar mısın?
ohmatokita Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #12 Arkadaşlar aldım Game Pass hesabı değilmiş arkadaş sağ olsun her şeyi değiştirdik birlikte sorun olmadı.
Arkadaşlar aldım Game Pass hesabı değilmiş arkadaş sağ olsun her şeyi değiştirdik birlikte sorun olmadı.
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2022 #13 ohmatokita dedi: Arkadaşlar aldım Game Pass hesabı değilmiş arkadaş sağ olsun her şeyi değiştirdik birlikte sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... İyiymiş bende zamanında almıştım bedava ya resmen. bana da satıcıyı at belki alırım
ohmatokita dedi: Arkadaşlar aldım Game Pass hesabı değilmiş arkadaş sağ olsun her şeyi değiştirdik birlikte sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... İyiymiş bende zamanında almıştım bedava ya resmen. bana da satıcıyı at belki alırım
ohmatokita Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #14 MikeyKunn dedi: İyiymiş bende zamanında almıştım bedava ya resmen. bana da satıcıyı at belki alırım. Genişletmek için tıkla... 1 tane satıyordu kendi hesabıymış ve şaşırdığım şey hesapta OptiFine cape var .
MikeyKunn dedi: İyiymiş bende zamanında almıştım bedava ya resmen. bana da satıcıyı at belki alırım. Genişletmek için tıkla... 1 tane satıyordu kendi hesabıymış ve şaşırdığım şey hesapta OptiFine cape var .
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2022 #15 ohmatokita dedi: 1 tane satıyordu kendi hesabıymış ve şaşırdığım şey hesapta OptiFine cape var . Genişletmek için tıkla... Oyunu bırakmış çok şanslısın :d
ohmatokita dedi: 1 tane satıyordu kendi hesabıymış ve şaşırdığım şey hesapta OptiFine cape var . Genişletmek için tıkla... Oyunu bırakmış çok şanslısın :d