GameSatış güvenilir mi?

EmirElÇapo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Valorant hesabı almayı düşünüyorum GameSatış güvenilir midir? Ayrıca e-mailsiz hesap veya random hesaplar alınır mı? Yoksa bir tek normal hesabım alınır?

Site güvenilir lakin güvenip güvenmemenizi düşünmeniz gereken kişiler asıl site içindeki satıcılar. Dolandırıcı çok. Dediğiniz şeyler alınmaz baştan söyleyeyim çünkü sahte hesaplar çıkıyor çoğu ve hesaplar siz aldıktan kısa bir süre sonra geri alınıyor sahipleri tarafından. Normal hesap alınabilir.

Merhaba Valorant hesabı almayı düşünüyorum GameSatış güvenilir midir? Ayrıca e-mailsiz hesap veya random hesaplar alınır mı? Yoksa bir tek normal hesabım alınır?
Hesap satışı hariç hepsi güvenli. Hesap satışında kimseye güvenilmez. Bilgi değiştirme ihtimali yüksek. Onun harici random key, cüzdan kodu aldım sorunsuz kullanabildim.

Mail onaysız hesaplar harici, hiçbir hesap güvenilir değil. Benim kendi marketim var, birçok hesap alıp sattık. Bazen yetişmediği için diğer marketlerden satın alıyoruz, hep arıza çıkarttılar. Müşteriye biz mahcup olduk. Mail onaylı ve devir edilecek hesaplar 4,5 ay sonra "hesabım çalındı" adı altında atılan ticketlarla geri alınıyor. Yatırdığınız VPler boşa gidiyor, hiçbir şekilde hak talep edemiyorsunuz çünkü hesap satın almak yasak. Market sahipleri sizin VP yüklediğiniz hesapları 10-15 kişiye daha satıyor. Döngü bu şekilde işliyor.

İlk maili olan hesaplar dışında hesap almayınız. Ve şunu belirtiyorum ilk mail devredilemez bu yüzden devredilecek ve ilk mail evet olan hesapları almayın.

İlk maili olan hesaplar dışında hesap almayınız. Ve şunu belirtiyorum ilk mail devredilemez bu yüzden devredilecek ve ilk mail evet olan hesapları almayın.
İlk mail diye verdiği mail gerçekten ilk mail mi olacak peki bunun garantisi ne? Bilmediğimden merakımdan soruyorum. Bunun garantisi varsa çok iyi olur.

İlk mail diye verdiği mail gerçekten ilk mail mi olacak peki bunun garantisi ne? Bilmediğimden merakımdan soruyorum. Bunun garantisi varsa çok iyi olur.
VALORANT'a ilk kayıt olduğunuz zaman mailinize bir mesaj yolluyor. O mesaj varsa ilk mail oluyor. Yoksa da geçmiş olsun ama önceden isterseniz belki gönderir.

Hocam.

Hocam orada çok satış yaptım çok satın aldım ben bir sorun yaşamadım sitenin havuzu da bekliyor para onay verene kadar bir sorun olmuyor PUBG Mobile hesap satışı ile uğraşıyordum onun yanında oyun e pin i hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı