GameSatış güvenilir mi?

Carleonedon

Centipat
Daha fazla  
Normalde sadece Kinguin'den key alırım Dead Cells'in Kinguin'de ne kadar olduğuna bakarken bu sitede 90 TL olduğunu gördüm. Güvenilir bir site midir? 900 TL'den 90'a inmiş olması pek güven vermedi.

Bu siteden bayağı alım yaptım güvenilir hocam.

Site guvenli. Ama seni sadece site ilgilendirmiyor. Saticida onemli. Guvenilir duruyor ama satici. Kesin bir şey diyemez kimse.

Evet Gamesatış sitesi güvenilir, burada önemli olan ürünün satıcısı. Paylaştığınız ürünün satıcısı da güvenilir ve onaylı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda Gamesatış desteği üzerinden destek alabilirsiniz.
Ürünü satın almadan öncesinden başlayıp keyi aktifleştirene kadar video kaydı alın, olumsuzluk durumunda video ile desteğe başvurursunuz. Ama dediğim gibi bu satıcıda yüksek ihtimalle sorun yaşamazsınız.

Bu siteden bayağı alım yaptım güvenilir hocam.
Site guvenli. Ama seni sadece site ilgilendirmiyor. Saticida onemli. Guvenilir duruyor ama satici. Kesin bir şey diyemez kimse.
anladım hocam yardımınız için teşekkürler sağolun

Satıcıdan skin satın almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı.

VP alıyorum 2 yıldır bir sorun çıkmadı. Güvenilir hocam.

Hayır güvenilir değil ve sahtekar dolu site hiçbir şekilde güvenlik yok müşteri temsilceleri berbat ve ilgisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…