WispX_19 Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:26 #1 Arkadaşlar iyi sosyaller. Başlıktan gördüğünüz gibi geçenlerde GameSatış sitesinde satış yapmak istedim ancak benden istediği bilgileri doğruladıktan sonra satış yapabileceğimi söylüyor. Sizce güvenilir mi doğrulayabilir miyim? Dosya Ekleri Screenshot_20251109-232300.png 154 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar iyi sosyaller. Başlıktan gördüğünüz gibi geçenlerde GameSatış sitesinde satış yapmak istedim ancak benden istediği bilgileri doğruladıktan sonra satış yapabileceğimi söylüyor. Sizce güvenilir mi doğrulayabilir miyim?
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 147 Dün 23:39 #2 Güvenilir hocam.
WispX_19 Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:40 #3 Lusadris dedi: Güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... Peki kanka sen daha önceden yaptın mı bunu?
Lusadris dedi: Güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... Peki kanka sen daha önceden yaptın mı bunu?
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 147 Dün 23:40 #4 WispX_19 dedi: Peki kanka sen daha önceden yaptın mı bunu? Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım da arkadaşım satış yapıyor o sitede.
WispX_19 dedi: Peki kanka sen daha önceden yaptın mı bunu? Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım da arkadaşım satış yapıyor o sitede.
WispX_19 Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:43 #5 Lusadris dedi: Ben yapmadım da arkadaşım satış yapıyor o sitede. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler kanka.
Lusadris dedi: Ben yapmadım da arkadaşım satış yapıyor o sitede. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler kanka.