T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Ekim 2022 #11 3 gün önce rdr2 xbox hesabı aldım sorunsuz kullanıyorum, satıcıdan satıcıya değişiyor güvenilirlik, fakat site güvenlidir endişeniz olmasın.
3 gün önce rdr2 xbox hesabı aldım sorunsuz kullanıyorum, satıcıdan satıcıya değişiyor güvenilirlik, fakat site güvenlidir endişeniz olmasın.
I ismet E Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #12 tii dedi: 3 gün önce rdr2 xbox hesabı aldım sorunsuz kullanıyorum, satıcıdan satıcıya değişiyor güvenilirlik, fakat site güvenlidir endişeniz olmasın. Genişletmek için tıkla... peki güvenirliği bi yerden anlaşılır mı? mesela bazı hesaplarda onay işareti yanında yıldız gibi işaretler var bunlar birşey ifade ediyor mu?
tii dedi: 3 gün önce rdr2 xbox hesabı aldım sorunsuz kullanıyorum, satıcıdan satıcıya değişiyor güvenilirlik, fakat site güvenlidir endişeniz olmasın. Genişletmek için tıkla... peki güvenirliği bi yerden anlaşılır mı? mesela bazı hesaplarda onay işareti yanında yıldız gibi işaretler var bunlar birşey ifade ediyor mu?
mm21 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #13 ismet E dedi: peki güvenirliği bi yerden anlaşılır mı? mesela bazı hesaplarda onay işareti yanında yıldız gibi işaretler var bunlar birşey ifade ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Mavi tik olanlar TC Kimlik ile onaylanmış oluyor. Bronz Gümüş gibi derecesi olanlar daha güvenilir oluyor. Onun dışında satıcı profilinden kaç satış yaptığını da görebilirsiniz.
ismet E dedi: peki güvenirliği bi yerden anlaşılır mı? mesela bazı hesaplarda onay işareti yanında yıldız gibi işaretler var bunlar birşey ifade ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Mavi tik olanlar TC Kimlik ile onaylanmış oluyor. Bronz Gümüş gibi derecesi olanlar daha güvenilir oluyor. Onun dışında satıcı profilinden kaç satış yaptığını da görebilirsiniz.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #14 Hocam satın aldığınız kişi istese hesabı geri alabilir bence hiç bulaşmayın.
I ismet E Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #15 Genel bilgiler için teşekkur ederim herkese.