teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 29 Eylül 2020 #11 Silinen üye dedi: Bu hesapların çalıntı olmadığına dair de bir kanıt var mı elinizde? Burada bunun gibi sistemler için 'bir şey olmaz' demek doğru değil. Genişletmek için tıkla... Çalıntı değil, kendim kullandım. Adamlar bir hesaba alıyorlar, ve örnek 40 kişiye satıyorlar her türlü kâr ediyorlar. Ama sadece offline mod.
Silinen üye dedi: Bu hesapların çalıntı olmadığına dair de bir kanıt var mı elinizde? Burada bunun gibi sistemler için 'bir şey olmaz' demek doğru değil. Genişletmek için tıkla... Çalıntı değil, kendim kullandım. Adamlar bir hesaba alıyorlar, ve örnek 40 kişiye satıyorlar her türlü kâr ediyorlar. Ama sadece offline mod.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 29 Eylül 2020 #12 Silinen üye dedi: Bu hesapların çalıntı olmadığına dair de bir kanıt var mı elinizde? Genişletmek için tıkla... Evet var, söz konusu hesaplar yalnızca talep edilen oyunu içeriyor ve hesapların isimleri oyunun adını içeren varyasyonlardan oluşuyor. İlgili kanunlar hakkında da biraz bilgim var doğruya yanlışa kendim karar veririm. Sağ olun.
Silinen üye dedi: Bu hesapların çalıntı olmadığına dair de bir kanıt var mı elinizde? Genişletmek için tıkla... Evet var, söz konusu hesaplar yalnızca talep edilen oyunu içeriyor ve hesapların isimleri oyunun adını içeren varyasyonlardan oluşuyor. İlgili kanunlar hakkında da biraz bilgim var doğruya yanlışa kendim karar veririm. Sağ olun.