Game satışta satıcıdan LoL EUW için hesap alacağım. Burada işler nasıl yürüyor acaba? Satıcı hesabı belirttiği sürede yollamazsa ya da ilanda ki hesap gelmezse para iade durumu nasıl oluyor?
Satıcı belirtilen sürede teslimat yapmazsa otomatik bakiye size geçiyor. Satıcının çok satışı olduğuna ve onaylı olmasına dikkat edin aksi halde dolandırmaya çalışan uyanıklar olabilir. Eğer bir sorun çıkarsa desteğe yazabilirsiniz.
Game satışta satıcıdan LoL EUW için hesap alacağım. Burada işler nasıl yürüyor acaba? Satıcı hesabı belirttiği sürede yollamazsa ya da ilanda ki hesap gelmezse para iade durumu nasıl oluyor?
Hesap alım satım kısmı güvenilir sistemi iyi yapmışlar hesap eline gecer orada sıkıntı yok fakat satıştan uzun sure sonra adam ticket atarak hesabı geri alabilir.
Hesap alım satım kısmı güvenilir sistemi iyi yapmışlar hesap eline gecer orada sıkıntı yok fakat satıştan uzun sure sonra adam ticket atarak hesabı geri alabilir.
Evet, Riot desteğe hesabım calındı diye ticket atıyor Riot ondan hesap kurucu mail ve bazı sorular soruyor , doğru cevapladığı anda alıyor geri hesabı.
Genel olarak hiçbir oyunda hesap satın almayı güvenli bulmuyorum. Hesabın ilk sahibi oyun ekibi ile iletişime geçerek hesabı çalındı diye geri alabiliyorlar.