U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 GameSatış'da bir satış yaptım ama parayı harcayamıyorum. Nasıl harcarım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
X xelysion0 Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 unchine dedi: GameSatış'da bir satış yaptım ama parayı harcayamıyorum. Nasıl harcarım? Genişletmek için tıkla... bendede öyle olmuştu parayı kartına çek öyle yap.
unchine dedi: GameSatış'da bir satış yaptım ama parayı harcayamıyorum. Nasıl harcarım? Genişletmek için tıkla... bendede öyle olmuştu parayı kartına çek öyle yap.
U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 xelysion0 dedi: Bende de öyle olmuştu parayı kartına çek öyle yap. Genişletmek için tıkla... Bunu daha hızlı yapmanın bir yolu yok mudur? Parayı çekmek için yarını beklemem lazım daha hızlı bir yöntem lazım. Ben bu parayı ininal kartıma atamıyorum nasıl harcama yaparım. Son düzenleme: 24 Mayıs 2021
xelysion0 dedi: Bende de öyle olmuştu parayı kartına çek öyle yap. Genişletmek için tıkla... Bunu daha hızlı yapmanın bir yolu yok mudur? Parayı çekmek için yarını beklemem lazım daha hızlı bir yöntem lazım. Ben bu parayı ininal kartıma atamıyorum nasıl harcama yaparım.