micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Growtopia'da dl sattım alıcı hala onaylamadı benim param ne zaman gelir? Desteğe soruyorum cevap yok. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Arkadaşlar Growtopia'da dl sattım alıcı hala onaylamadı benim param ne zaman gelir? Desteğe soruyorum cevap yok.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 micheal owen dedi: Arkadaşlar Growtopia'da dl sattım alıcı hala onaylamadı benim param ne zaman gelir? Desteğe soruyorum cevap yok. Genişletmek için tıkla... müşteri siparişi bildirimlerden onaylaması gerekir. Eğer onaylamassa da sorun yok 24 saat içinde paran gelir onaylamassa. Eğer acil lazımsa müşteriye özelden yaz onaylamasını iste.
micheal owen dedi: Arkadaşlar Growtopia'da dl sattım alıcı hala onaylamadı benim param ne zaman gelir? Desteğe soruyorum cevap yok. Genişletmek için tıkla... müşteri siparişi bildirimlerden onaylaması gerekir. Eğer onaylamassa da sorun yok 24 saat içinde paran gelir onaylamassa. Eğer acil lazımsa müşteriye özelden yaz onaylamasını iste.