Gamesatis sitesi güvenilir mi?

Antik Makine

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İpad 4. nesil İphone 11 Excalibur 1650 12450H Anker Q10 Life
Böyle sitelerden alışveriş yap-ma-yın! Daha yeni bir konu açıldı Steam hesabımın e postası değişti diye.

Bence Steam Epic GOG veya battle.net dışında para verip oyun almak mantıksız bunlara para vereceğime korsan indiririm.

Son düzenleme:
Bence Steam Epic GOG veya battle.net dışında para verip oyun lamak mantıksız bunlara para vereceğime korsan indiririm.

Hocam eTail veya Play Store'dan da bakılabilir diğer siteler güven vermiyor. Özellikle hesap satanlar uzak durun direk!

Site güvenli ben sürekli Valorant VP alıyorum fakat bunu bilemedim. 25 liraya bence bir şans verin.

Birincisi, eğer indirim bitmediyse, Valhalla Steam'de de 175 lira. Eğer Steam'de indirim bittiyse Etail gibi sitelerden alabilirsiniz. Gamesatis güvenli bir site fakat hesap satışları için değil çünkü hesap satışları hiçbir yerde güvenli değil, o yüzden almanızı önermiyorum.

Böyle sitelerden alışveriş yap-ma-yın! Daha yeni bir konu açıldı Steam hesabımın e postası değişti diye.
Olay site değil ki, satıcı. Sitenin kendisi güvenilir, iş satıcıda bitiyor. Ayrıca hiçbir hesap alım satımı güvenli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…