Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı?
Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı?
Bir hesabı herkese veriyorlar almanızı tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir.
Offline olarak oynamak istiyorum, bütün dünya nüfusu girse de offline oynayabiliyorsam, kariyer veya hikaye modu sıkıntı yok.Aynı hesaba 20 kişi girmek istiyorsanız alabilirsiniz.
Origin olmaz mı? Fifa 20 oynamak istiyorum.Sadece Steam hesap olanlari al mesale Steam hesabı aldin indiriyorsun sonra offline oluyorsun istedigin gibi oynarsin ben 3-4 hesap aldim oyle.
Ne gibi sıkıntı?Bir hesabı herkese veriyorlar almanızı tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.