SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.287 Çözümler 3 13 Ekim 2020 #1 Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı?
Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı?
yrmklnsrp Femtopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #2 hesaplara başka biri girince offline olabiliyorsun
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #3 Alınır ama plati sitesinden daha ucuza alabilirsiniz.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 13 Ekim 2020 #4 Bir hesabı herkese veriyorlar almanızı tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir.
Mobimod Hectopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #5 SIOBHAN dedi: Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende satış yapıyordum bir ara, alıp sorunsuz offline kullanabilirsiniz. Averasia dedi: Bir hesabı herkese veriyorlar almanızı tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam "offline hesap" adı üstünde .
SIOBHAN dedi: Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende satış yapıyordum bir ara, alıp sorunsuz offline kullanabilirsiniz. Averasia dedi: Bir hesabı herkese veriyorlar almanızı tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam "offline hesap" adı üstünde .
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 13 Ekim 2020 #6 SIOBHAN dedi: Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Şuana dek 2 hesap satın aldım. Biri Microsoft hesabı Forza Horizon 4 için aldım. İçinde Microsoft Flight Simulator ve birçok oyun çıktı Online giriyorum. İkinci hesap olarak Minecraft Premium aldım bir sıkıntı yok.
SIOBHAN dedi: Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Şuana dek 2 hesap satın aldım. Biri Microsoft hesabı Forza Horizon 4 için aldım. İçinde Microsoft Flight Simulator ve birçok oyun çıktı Online giriyorum. İkinci hesap olarak Minecraft Premium aldım bir sıkıntı yok.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 13 Ekim 2020 #7 Aynı hesaba 20 kişi girmek istiyorsanız alabilirsiniz.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.656 Çözümler 3 Yer Ankara 13 Ekim 2020 #8 SIOBHAN dedi: Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Steam hesap olanlari al mesale Steam hesabı aldin indiriyorsun sonra offline oluyorsun istedigin gibi oynarsin ben 3-4 hesap aldim oyle.
SIOBHAN dedi: Bu sitede satılan 10-20 TL hesaplarla oynayıp bırakabiliyor muyuz? Offline oynamak istiyorum zaten. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Steam hesap olanlari al mesale Steam hesabı aldin indiriyorsun sonra offline oluyorsun istedigin gibi oynarsin ben 3-4 hesap aldim oyle.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.287 Çözümler 3 13 Ekim 2020 #9 359149 dedi: Aynı hesaba 20 kişi girmek istiyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynamak istiyorum, bütün dünya nüfusu girse de offline oynayabiliyorsam, kariyer veya hikaye modu sıkıntı yok. syichlee dedi: Sadece Steam hesap olanlari al mesale Steam hesabı aldin indiriyorsun sonra offline oluyorsun istedigin gibi oynarsin ben 3-4 hesap aldim oyle. Genişletmek için tıkla... Origin olmaz mı? Fifa 20 oynamak istiyorum. Averasia dedi: Bir hesabı herkese veriyorlar almanızı tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntı?
359149 dedi: Aynı hesaba 20 kişi girmek istiyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynamak istiyorum, bütün dünya nüfusu girse de offline oynayabiliyorsam, kariyer veya hikaye modu sıkıntı yok. syichlee dedi: Sadece Steam hesap olanlari al mesale Steam hesabı aldin indiriyorsun sonra offline oluyorsun istedigin gibi oynarsin ben 3-4 hesap aldim oyle. Genişletmek için tıkla... Origin olmaz mı? Fifa 20 oynamak istiyorum. Averasia dedi: Bir hesabı herkese veriyorlar almanızı tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntı?
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.656 Çözümler 3 Yer Ankara 13 Ekim 2020 #10 @SIOBHAN ben sikinti yasadim hata aldim çok kisi girdi diye FIFA 21'de Origin hesabi aldigimda o yüzden tavsiye etmiyorum.
@SIOBHAN ben sikinti yasadim hata aldim çok kisi girdi diye FIFA 21'de Origin hesabi aldigimda o yüzden tavsiye etmiyorum.