D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 11 Temmuz 2022 #11 A8 9600 dedi: Bana da 1 yıl içinde sileceğiz dediler. Genişletmek için tıkla... Kişiler bilgiler dahil mi? TC falan?
A8 9600 dedi: Bana da 1 yıl içinde sileceğiz dediler. Genişletmek için tıkla... Kişiler bilgiler dahil mi? TC falan?
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 11 Temmuz 2022 #12 Donkobus dedi: Kişiler bilgiler dahil mi? TC falan? Genişletmek için tıkla... Ben T.C. silinmesi için kapatmak istemiştim. Tamam dediler diğer bilgiler telefon ve e-posta da yanında silinir büyük ihtimalle. Şimdi yanlış bilgi vermeyim ben çok önceden kapatmıştım. Şimdi değişmiş olabilir canlı desteğe sormanız daha doğru olur.
Donkobus dedi: Kişiler bilgiler dahil mi? TC falan? Genişletmek için tıkla... Ben T.C. silinmesi için kapatmak istemiştim. Tamam dediler diğer bilgiler telefon ve e-posta da yanında silinir büyük ihtimalle. Şimdi yanlış bilgi vermeyim ben çok önceden kapatmıştım. Şimdi değişmiş olabilir canlı desteğe sormanız daha doğru olur.