GameSatış üzerinden Boost almak mantıklı mı?

ardarda13

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta artık o kadar toxic gelmeye başladı ki artık hesabımı silme noktasına bile geldim. Her maç Team mvp oluyorum veya 20 üzeri kesin vuruyorum. Ama rank atlamak yerine düşüyorum. Troll, toxic, eli tutmayan oyuncular... Hepsi beni mi bulur be? 4 gün önce diamond elo ile oynarken şimdi Silver elo ile oynuyorum. Bu yüzden Valorant Boost alıp hakettiğim yere gelmek istiyorum. GameSatış üzerinden önceden almıştım ama duoboost almıştım. Duoboost ise adam kendi hesabından ben kendi hesabımdan girip oynuyoruz. Böyle olunca fiyatı 2 katı oluyor. Ben de yüksek bir eloya Boost alacağım. O yüzden bu kadar para veremem. Ben de hesabımı veriyim o boostlasın düşündüm. Sonra GameSatış'in politikalarını okudum ve benim hesabıma maddi bir zarar geldiği anda yüksek bir miktarda para ceza alıyormuş. Size alınabilir mi? Güvenilir midir?

Belki hatayı kendinizde aramanız daha yararlı olacaktır, tamam birkaç maçta troll gelebilir ama tüm maçlarda gelmesi imkansızdır.

Güvenilir ama takım kurup 5 pre girip rank atlayabilirsiniz. Daha mantıklı olur.
Tamam hadi buldum diyeyim 5 Pre. Karşıya da 5 Pre atıyor 5 maçın 3ünü yeniliyoruz. Ya hile oluyor ya da boostlayan biri.
Belki hatayı kendinizde aramanız daha yararlı olacaktır, tamam birkaç maçta troll gelebilir ama tüm maçlarda gelmesi imkansızdır.
Maç geçmişlerimi bi kısaca atayım bi saniye.

Daha ekran görüntüsü aldım ama eklerde bir sıkıntı çıkıyor anlamadım.

Son düzenleme:
Tamam hadi buldum diyeyim 5 pre. Karşıya da 5 pre atıyor 5 maçın 3'ünü yeniliyoruz. Ya hile oluyor ya da boostlayan biri.

Maç geçmişlerimi bir kısaca atayım bir saniye.

Hocam ben de LoL'de aynılarını yaşamıştım. 24'e 3 gidiyorum karşı takımın en güçlü 2 kişisinin toplamından fazla hasarım var kaybediyorum son maçlarım hep öyleydi 20 maç lose streak yapınca West'e geçtim, eskisinden daha iyi oldum 2 3 ay sonra TR'ye geri döndüm ne olursa olsun taşıdım. Daha iyi olmanız lazım. İyiyseniz her türlü kazanırsınız.

Ben de bir radyant oyuncusu değilim bir dia hakettiğimi düşünüyorum bu yüzden takımımı çok fazla derecede taşıyamıyorum. Ne avrupa suncuları çare oldu ne tr. Oyun çıktığından beri plat 1i geçemedim. Plat eloda hep yüksek vurdum. Her eloda olması gerekenden fazla vurdum. Avrupa sunucularında iletişim 0. Varşova giriyorum Ruslar geliyor instapick atıyor. Frankfurt giriyorum Türk geliyor instapick atıyor. "Aaaa pardon KANKS bu mallar oynayamıyor o yüzden instapick atıyorum." diyor. Maç sonu skoru ben Sage ile 20-15-19 oluyor adam Reyna ile 5-20-1 gidiyor.

Bunlar Boost ile çözülecek şeyler değil istiyorsan al kanka ama iyiysen her türlü kazanırsın. Olmazsa yeni hesap aç konuşmadan oyna plat1e kadar çıktıysan ve dediğin kadar iyiysen Silver Gold'da 1V5 bile atarsın zaten.

Şimdi açıyorum yeni hesap bakalım rankını ne atacak. Eğer plat elo atarsa almalı mıyım sizce boost?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…