Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Yasal olmasa bile dava açma hakkınız var. Hatta Metin2 ya da Knight Online item satışından dava açan ve kazanan bile var. Hatta bu forumdaydı. Kendiniz bir dilekçe yazıp direk savcılığa başvurabilirsiniz. Avukat ve diğer kişiler para ve zaman kaybı.
Öncelikle merhaba. Geçen gün GameSatış üzerinden X satıcısından bir hesap aldım değeri 1000TL idi. Ödemeyi yaptım hesabı üzerime aldım satımı onayladım ertesi gün aldığım hesap kilitlendi. GameSatış'a yazdım satıcıya mesaj atmamı söylediler attım görüldü attı. GameSatış'a bildirdim hukuki süreç başlatabilirsiniz dedi. Satın aldığım arkadaşın hiçbir şekilde umurunda değil dava edileceği. Bu konuda ne yapabilirim tavsiyesi olan önceden dava etmiş dava edilmiş biri var mı?
Ve kendisi bana böyle bir şey yazdı hesabı aldıktan sonra.
Bir bardak soğuk su içebilirsin. Satın alırken bütün sorumluluğu kabul ettiğine dair sözleşme kabul ederek alıyorsun. İstediğin yere dava açabilirsin. Ne sen ne de gamesatış hiçbir işlem yapamaz.