GameSatış üzerinden Valorant hesabı alınır mı?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
GameSatış üzerinden Valorant hesabı alınır mı? Mail ile verilecek diyor ama güvenmek ayrı ona para vereceğime kendimde hesap kurabilirim. Sizce ne yapayım güvenli midir? Hesap mail ile verilen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi 6 TL'ye Cyberpunk almıstım indirdim offline bitirdim yaklaşık 40 gün sonra daha giremedim hesaba zaten bitirmitiştim umurumda olmadı.

İçerisinde ne tür bot/hile kullanıldığını bilmediğiniz ikinci el hesap almak yerine kendi açacağınız hesabı kullanmak her zaman daha güvenlidir.

Gamesatis üzerinden alabileceğiniz ürünler globalmarkette satılan ürünler olmalı ki onlar da kod satarlar genelde. 3 oyun 25 tl gibi bilgileri değişmeyen offline oyunlar almayınız 1 ay sonra hesaplara giremiyorsunuz. Hesap içeriğinde ne kullanıldığı bilinmeyen ürünler almayınız. İlla hesap alacağım derseniz de Epic games sıfır hesapları alabilirsiniz. Bedava oyunları birden fazla hesapta açıp uygun fiyatlarla satanlar var. Size net olarak tavsiyem tanımadığınız insanalardan kullanilan 2. El ürün veya hesap almamaniz. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…