Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 21 Haziran 2021 #1 Dilediğiniz 3 XBOX Oyunu 39,90 + Garanti + Hediye ürününü ZenDary mağazasından Satın Al! Şöyle bir şey ile karşılaştım. Mağazanın yorumlarına baktığım zaman genelde olumlu ve hesapların bir ömrü olmadığını söylüyor. Sizce nasıldır? Eğer hesap giderse Series S cihazıma herhangi bir ban gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Dilediğiniz 3 XBOX Oyunu 39,90 + Garanti + Hediye ürününü ZenDary mağazasından Satın Al! Şöyle bir şey ile karşılaştım. Mağazanın yorumlarına baktığım zaman genelde olumlu ve hesapların bir ömrü olmadığını söylüyor. Sizce nasıldır? Eğer hesap giderse Series S cihazıma herhangi bir ban gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Ivar Lothbrok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #2 Hesap giderse veya çıkış yapılınca cihazın neden ban yesin ki?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 21 Haziran 2021 #3 Ivar Lothbrok dedi: Hesap giderse veya çıkış yapılınca cihazın neden ban yesin ki? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam, bir yerde böyle bir şey duymuştum ondan sordum.
Ivar Lothbrok dedi: Hesap giderse veya çıkış yapılınca cihazın neden ban yesin ki? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam, bir yerde böyle bir şey duymuştum ondan sordum.
tandoganx Femtopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #4 Yorumlar olumlu çünkü hediye oyun veriyoruz yorum yapana diyorlar sen oyunu yükleme yapana kadar yorumu yapmış olursun. Rahat bir oyun oynayamazsin çünkü aynı hesap çok fazla kişiye verilir iki üç oyun aldım paranı sokağa atmakla aynı şey.
Yorumlar olumlu çünkü hediye oyun veriyoruz yorum yapana diyorlar sen oyunu yükleme yapana kadar yorumu yapmış olursun. Rahat bir oyun oynayamazsin çünkü aynı hesap çok fazla kişiye verilir iki üç oyun aldım paranı sokağa atmakla aynı şey.