GameSatış'a kimlik numarası vermek mantıklı mı?

KAAN7485

Hectopat
Arkadaşlar GameSatış üzerinden bir şey satın almak istiyorum fakat ufak bir şey satın almak bile istesem tck'mı istiyorlar zaten telefon numaramı bile içime sinerek yazmadım şimdi T.C. Kimlik numaramı istiyorlar sizce bu ne kadar mantıklı güvenli midir değil midir?

Arkadaşlar GameSatış üzerinden bir şey satın almak istiyorum fakat ufak bir şey satın almak bile istesem tck'mı istiyorlar zaten telefon numaramı bile içime sinerek yazmadım şimdi T.C. Kimlik numaramı istiyorlar sizce bu ne kadar mantıklı güvenli midir değil midir?
Fatura işlemleri vs. olduğu için ve yetkili bir satış firması olduğu için müşterilerinden bu gibi bilgileri istemek zorunda. Herhangi bir sorun oluşmaz merak etmeyin.

Satış yaptığımda TCK numara vermiştim, herhangi bir problem yaşamadım, satın almak için kimlik istemek biraz saçma olmuş ben öyle olduğunu hatırlamıyordum, satış yapmak için kimlik numarası vermek mantıklı da diğeri mantıksız bir tık.

Satış yaptığımda tck numara vermiştim, herhangi bir problem yaşamadım, satın almak için kimlik istemek biraz saçma olmuş ben öyle olduğunu hatırlamıyordum, satış yapmak için kimlik numarası vermek mantıklı da diğeri mantıksız bir tık.

Satıcıdan satıcıya değişkenlik gösteriyor mu diye baktım fakat sonuç hep aynıydı sanıyorum yeni getirilmiş bir sistem satış yapmak için hadi anlarım fakat satın almak için bu kadar bilgi biraz fazla gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı