B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 GameSatış'a Valorant hesabımı koyacağım, hesap satıldığında gelen parayı Tosla kartıma aktarabiliyor muyum? (desteğe sordum istediğim yanıtı alamadım)
GameSatış'a Valorant hesabımı koyacağım, hesap satıldığında gelen parayı Tosla kartıma aktarabiliyor muyum? (desteğe sordum istediğim yanıtı alamadım)
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.577 Çözümler 6 8 Mart 2023 #2 Mastercard olan her yerde geçer.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 Bleaker dedi: GameSatış'a Valorant hesabımı koyacağım, hesap satıldığında gelen parayı Tosla kartıma aktarabiliyor muyum? (desteğe sordum istediğim yanıtı alamadım) Genişletmek için tıkla... Hayır, tosla üzerinden para çekemezsiniz.
Bleaker dedi: GameSatış'a Valorant hesabımı koyacağım, hesap satıldığında gelen parayı Tosla kartıma aktarabiliyor muyum? (desteğe sordum istediğim yanıtı alamadım) Genişletmek için tıkla... Hayır, tosla üzerinden para çekemezsiniz.