8 AYLIK GAMEPASS ULTİMATE LİSANS KEY | DESTEK ürününü c8rnesatış mağazasından Satın Al!
8 AYLIK GAMEPASS ULTİMATE LİSANS KEY | DESTEK Satın Al. c8rnesatış mağazasından hemen al.
Arkadaşlar sizce alınır mı?
Hocam hiç gerek yok. 27 tl gibi bir fiyata nitro satın alın 2 aylık gamepass ultimate kodu gelir. gamepass ultimate ile 1 nitro daha kullanabilirsiniz yeni hesapta.![]()
8 AYLIK GAMEPASS ULTİMATE LİSANS KEY | DESTEK ürününü c8rnesatış mağazasından Satın Al!
8 AYLIK GAMEPASS ULTİMATE LİSANS KEY | DESTEK Satın Al. c8rnesatış mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
Arkadaşlar sizce alınır mı?
Ben inandım şahsen![]()
Hocam hiç gerek yok. 27 TL gibi bir fiyata Nitro satın alın 2 aylık Game Pass Ultimate kodu gelir. Game Pass Ultimate ile 1 Nitro daha kullanabilirsiniz yeni hesapta.
Hocam Hediye Kutuma Baktım 2 aylık gelmişHocam hiç gerek yok. 27 tl gibi bir fiyata nitro satın alın 2 aylık gamepass ultimate kodu gelir. gamepass ultimate ile 1 nitro daha kullanabilirsiniz yeni hesapta.
108 TL tutuyor 8 aylık gamepass. 35 TLye satmaları mantıksız.Çünkü gerçek. Discord'dan aldıklarını parayla satıyorlar.
Hocam o zaman kodu kullanıp 2 ay gamepass ultimate kullanabilirsiniz ama gamepass ultimate ile alınan nitroya tekrar gamepass kodu vermiyorHocam Ben bugün beleş Nitro aldım da yine kampanya sayılıyor mu?
Hocam Hediye Kutuma Baktım 2 aylık gelmiş
108 TL tutuyor 8 aylık Game Pass. 35 TL'ye satmaları mantıksız.
Hocam o zaman kodu kullanıp 2 ay Game Pass Ultimate kullanabilirsiniz ama Game Pass Ultimate ile alınan Nitro'ya tekrar Game Pass kodu vermiyor![]()
Rica ederimHaberim Yoktu Hocam sağ olun Yardımınız için![]()
Rica ederim
Bu arada pics art Gold ile de Nitro geliyor diye biliyorum araştırın isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.