Muzarabi Zeptopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Arkadaşlar Game satıştan herkesin ortak kullandığı bir GTA aldım. FiveM üzerinden Online oynanabilir mi? Aldığım satıcı FiveM bağlantısı var yazmıştı.
Arkadaşlar Game satıştan herkesin ortak kullandığı bir GTA aldım. FiveM üzerinden Online oynanabilir mi? Aldığım satıcı FiveM bağlantısı var yazmıştı.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.142 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 31 Mart 2024 #2 Normalde oynayabilirsiniz çünkü korsan bir oyun kullanmıyorsunuz, fakat o tür hesaplarda çevrımdışı zorunluluğu var yani çevrimiçi girdiğinizde ne kadar kalabilirsiniz bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Normalde oynayabilirsiniz çünkü korsan bir oyun kullanmıyorsunuz, fakat o tür hesaplarda çevrımdışı zorunluluğu var yani çevrimiçi girdiğinizde ne kadar kalabilirsiniz bilmiyorum.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 31 Mart 2024 #3 Oynayamazsınız o hesap ortak kullanım olduğu için çevrimdışı kullanmanız gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS Muzarabi Zeptopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 170981 dedi: Oynayamazsınız o hesap ortak kullanım olduğu için çevrimdışı kullanmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Sizin bana satabileceğiniz kullanmadığınız bir Epic veya Steam hesabınız var mıdır? Artı 0 Eksi
170981 dedi: Oynayamazsınız o hesap ortak kullanım olduğu için çevrimdışı kullanmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Sizin bana satabileceğiniz kullanmadığınız bir Epic veya Steam hesabınız var mıdır?