tkg Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #11 Cevaplar için rica ederim. İlk kez Sosyal kullanıyorum da bir de hesap 3 ay sonra falan gider mi altın cevcereli satıcılarda?
Cevaplar için rica ederim. İlk kez Sosyal kullanıyorum da bir de hesap 3 ay sonra falan gider mi altın cevcereli satıcılarda?
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #12 Alınır.
Ronaldo12344 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 993 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #13 Beyler cs hesabı lazımsa benden alabilrsiniz. Prime güvenilir.
F Furkan Faruk Demir Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #14 killeroftexas dedi: Alınır. Aldıktan sonra hesabın eline geçmeden onaylama sakın test et öyle onayla. Genişletmek için tıkla... Bende hesap saticam adamin hesabi aldiktan sonra onaylamama gibi bir durumu varmi adama hesabi verdim ama adam onaylamadi 382019 dedi: Güvenilir. Zaten parayı direk çekmiyor kredi kartından. Alıyorsun hesabı, hesaba giriyorsun. Sonra onaylıyorsun işlemi bir düğmeye basarak. Genişletmek için tıkla... Adamin hesabi alip onaylamama gibi bir durumu varmi
killeroftexas dedi: Alınır. Aldıktan sonra hesabın eline geçmeden onaylama sakın test et öyle onayla. Genişletmek için tıkla... Bende hesap saticam adamin hesabi aldiktan sonra onaylamama gibi bir durumu varmi adama hesabi verdim ama adam onaylamadi 382019 dedi: Güvenilir. Zaten parayı direk çekmiyor kredi kartından. Alıyorsun hesabı, hesaba giriyorsun. Sonra onaylıyorsun işlemi bir düğmeye basarak. Genişletmek için tıkla... Adamin hesabi alip onaylamama gibi bir durumu varmi
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #15 Furkan Faruk Demir dedi: Bende hesap saticam adamin hesabi aldiktan sonra onaylamama gibi bir durumu varmi adama hesabi verdim ama adam onaylamadi Adamin hesabi alip onaylamama gibi bir durumu varmi Genişletmek için tıkla... Hocam bende hesap satmayı düşünüyorum da acaba nasıl oluyor bu hesap satma mevzusu ?
Furkan Faruk Demir dedi: Bende hesap saticam adamin hesabi aldiktan sonra onaylamama gibi bir durumu varmi adama hesabi verdim ama adam onaylamadi Adamin hesabi alip onaylamama gibi bir durumu varmi Genişletmek için tıkla... Hocam bende hesap satmayı düşünüyorum da acaba nasıl oluyor bu hesap satma mevzusu ?