İ İzzet16 Centipat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 GameSatış'tan bir hesap satışı yaptım ve para cüzdanıma düştü ama parayı sadece kendi adına ait kredi kartından çekebiliyormuşuz. Ben parayı nasıl çekebilirim? Herhangi bir kredi kartım yok ininal'dan başka.
GameSatış'tan bir hesap satışı yaptım ve para cüzdanıma düştü ama parayı sadece kendi adına ait kredi kartından çekebiliyormuşuz. Ben parayı nasıl çekebilirim? Herhangi bir kredi kartım yok ininal'dan başka.
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #2 Gamesatış ininal ile anlaşmasını bitirdi, çekemessin. Papara sanal kart oluşturabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS İ İzzet16 Centipat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 paparayla alınırmı Artı 0 Eksi
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #4 İzzet16 dedi: paparayla alınırmı Genişletmek için tıkla... alınır Artı 0 Eksi
KS KS İ İzzet16 Centipat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 peki bankayı hangisi seçmem gerekiyo kartı oluşturdum gamesatıştan parayı çekicem ibanı herşeyi yazdım banka istiyo ne yazıyim Artı 0 Eksi
peki bankayı hangisi seçmem gerekiyo kartı oluşturdum gamesatıştan parayı çekicem ibanı herşeyi yazdım banka istiyo ne yazıyim
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #6 İzzet16 dedi: peki bankayı hangisi seçmem gerekiyo kartı oluşturdum gamesatıştan parayı çekicem ibanı herşeyi yazdım banka istiyo ne yazıyim Genişletmek için tıkla... Nakite çevir de banka ekle de papara seçiceksin ordan o kadar ama şimdi olmayabilir desteğin açık olması lazım yarın gün içinde dene istersen. Artı 0 Eksi
İzzet16 dedi: peki bankayı hangisi seçmem gerekiyo kartı oluşturdum gamesatıştan parayı çekicem ibanı herşeyi yazdım banka istiyo ne yazıyim Genişletmek için tıkla... Nakite çevir de banka ekle de papara seçiceksin ordan o kadar ama şimdi olmayabilir desteğin açık olması lazım yarın gün içinde dene istersen.
KS KS İ İzzet16 Centipat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 benyokum dedi: Nakite çevir de banka ekle de Papara seçiceksin oradan o kadar ama şimdi olmayabilir desteğin açık olması lazım yarın gün içinde dene istersen. Genişletmek için tıkla... Kanka Papara yok orada banka olarak Artı 0 Eksi
benyokum dedi: Nakite çevir de banka ekle de Papara seçiceksin oradan o kadar ama şimdi olmayabilir desteğin açık olması lazım yarın gün içinde dene istersen. Genişletmek için tıkla... Kanka Papara yok orada banka olarak