Selamünaleyküm.
Normalde kendi Steam hesabım var fakat son zamlardan dolayı oyun almak çok zorlaştı.
Bende ilk defa böyle bir şey deneyeceğim önerir misiniz?
Satıcı ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama 1000'den fazla işlem adedi ve mağaza puanı %98
25TL.
Selamünaleyküm.
Normalde kendi Steam hesabım var fakat son zamlardan dolayı oyun almak çok zorlaştı.
Satıcı ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama 1000'den fazla işlem adedi ve mağaza puanı %98
25TL.
Mağaza puanı dediği ürünün doğru satılmasına, teslimat ve yardım hızı vb. göre derecelendiriyor insanlar. O hesaplar 2-3 gün sonra patlıyor. Onun için alınmaz.
Selamünaleyküm.
25TL.
ilk defa alacağım için bilmiyorum pek karşıma çıkan vitrin ilanlarından buldum 1000'den fazla siparişi varmış.
açıklama kısmında
Hesaplar markamıza ait korumalı hesaplardır ortalıkda dolaşan hesaplar değildir yazmakta ne kadar doğru bilemem satıcı ismi vermek yasak sanırım.
Selamünaleyküm.
25TL.
25 TL bir şey olmaz ama sakın değerli hesap almaya kalkışma geri çekilme ihtimalı çok kolay sadece Kurucu mail+ hesapta kullandığın kredi kartının son 4 hanesi+ilk siparişin bu soruları adam bildiği sürece hesabı ŞAK! Diye geri çekebilir. 2. el hesap alış verişini dolandırıcılık vakaları fırladığı için bıraktım.