emirxcz Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 7 1 Haziran 2022 #31 taze dedi: Bu konu hakkında bir yazı var eğer hesap paylasimindan banlanirsa hesap o hesabın satıcısina 5000 dolar tazminat açabilirsin bu bir yasadir. Nedeni ise alıcıyı mağdur duruma düşürmek. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Adamı nereden bulacaklar?
taze dedi: Bu konu hakkında bir yazı var eğer hesap paylasimindan banlanirsa hesap o hesabın satıcısina 5000 dolar tazminat açabilirsin bu bir yasadir. Nedeni ise alıcıyı mağdur duruma düşürmek. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Adamı nereden bulacaklar?
O omer kerim Hectopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1 16 Aralık 2023 #32 Kennys 12 dedi: Satıcıya ait tüm bilgiler de burda. @Emrella Genişletmek için tıkla... Aldın mı hesabı noldu
Kennys 12 dedi: Satıcıya ait tüm bilgiler de burda. @Emrella Genişletmek için tıkla... Aldın mı hesabı noldu
K Kennys 12 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #33 omer kerim dedi: Aldın mı hesabı ne oldu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Bayağı eski bir konu oyunu falan bıraktım. Şu anda çok mantıksız geliyor bana hesap almak.
omer kerim dedi: Aldın mı hesabı ne oldu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Bayağı eski bir konu oyunu falan bıraktım. Şu anda çok mantıksız geliyor bana hesap almak.