Gamescope'yi Debian 11 İçin Derlemek

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Debian 11 tabanlı Linux Mint Debian Edition için Valve'in Gamescope'unu kullanmak istiyorum ancak inşa etmek için gereken araçlar Debian 11'de bulunan araçlardan yüksek sürüme sahip. Gamescope sadece testing'de bulunduğu için indiremiyorum, güncel fakat kararsız paketleri de sisteme kurmak istemiyorum. Gamescope'u kurmak için ne yapabilirim?

Depolar karışıyor. Kararsız paketleri sistemde istemiyorum. APT her şeyi testing'den indirmek istiyor.
İlk önce sudo apt install docker.io yazman lazım. Ondan sonra sudo systemctl start docker yazman lazım. Ondan sonra sudo docker run -it debian:bookworm bash yaz. Ondan sonra gelen ekrana gamescope'yi build et. Ondan sonra build klasöründeki dosyayı bilgisayarına kopyala.

Hocam bu programı hiç kullanmadım. Nasıl çalışıyor, dosyaları nereye atıyor? Bilgisayarımda kurulumdan sonra kalıntısını istemiyorum, nereye depoluyor?

Hocam bu programı hiç kullanmadım. Nasıl çalışıyor, dosyaları nereye atıyor? Bilgisayarımda kurulumdan sonra kalıntısını istemiyorum, nereye depoluyor?
Hocam, Docker programı sanal makineyle neredeyse aynı. Tek fark sanal makinede Linux kernelini başlatmak yerine docker chroot kullanıyor. O yüzden daha hızlı. Siz bence VirtualBox, QEMU gibi araçlar kullanarak sanal makine oluşturun ve oradan build edin.

Hocam vazgeçtim. Bağlılıklar kurtarmıyor. Kararsız paket sistemimde istemiyorum. Yoksa gider Arch kurardım. Ilginiz için teşekkürler. Bu uygulamanın containerleri nerede sakladığını biliyor musunuz? O kadar şey indirdim apt'den ve yer kaplamasını istemiyorum. Öyle güzel(!) bir wiki yapmışlar ki aradığım hiçbir şey yok içinde.

Bu uygulamanın containerleri nerede sakladığını biliyor musunuz? O kadar şey indirdim Apt'den ve yer kaplamasını istemiyorum. Öyle güzel(!) bir wiki yapmışlar ki aradığım hiçbir şey yok içinde.

docker info komutunu çalıştırıp docker kök dizinini kontrol edebilir misiniz?

How to completely uninstall docker Bu linkte tüm gereken komutlar verilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…