spineshy Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Instagram'da bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır? Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
Instagram'da bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır? Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 18 Ekim 2023 #2 spineshy dedi: Instagram'da bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır? Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Hocam satın alan var mıdır bilmiyorum fakat benim arkadaşım bir kere böyle yerlerden alırken dolandırıldı sonra ne oldu bilmiyorum fakat dikkat edin.
spineshy dedi: Instagram'da bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır? Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Hocam satın alan var mıdır bilmiyorum fakat benim arkadaşım bir kere böyle yerlerden alırken dolandırıldı sonra ne oldu bilmiyorum fakat dikkat edin.
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #3 Ben şahsen instagram üzerindeki çoğu indirim (hele ki oyun falansa) güvenmiyorum, kaldı ki site dolar ile satış yapıyor
Ben şahsen instagram üzerindeki çoğu indirim (hele ki oyun falansa) güvenmiyorum, kaldı ki site dolar ile satış yapıyor
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 Gameship'e pek güvenmeyin. Eneba falan daha güvenli.
spineshy Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 2FPS yaşam dedi: Ben şahsen Instagram üzerindeki çoğu indirim (hele ki oyun falansa) güvenmiyorum, kaldı ki site dolar ile satış yapıyor Genişletmek için tıkla... Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı.
2FPS yaşam dedi: Ben şahsen Instagram üzerindeki çoğu indirim (hele ki oyun falansa) güvenmiyorum, kaldı ki site dolar ile satış yapıyor Genişletmek için tıkla... Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı.
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #6 spineshy dedi: Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı. Genişletmek için tıkla... Bazen inanılır olsun diye yorum basabiliyorlar. EN iyisi bilindik siteler.
spineshy dedi: Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı. Genişletmek için tıkla... Bazen inanılır olsun diye yorum basabiliyorlar. EN iyisi bilindik siteler.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 18 Ekim 2023 #7 spineshy dedi: Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı. Genişletmek için tıkla... Başkasına yorum yaptırmak çok da zor bir şey değil hocam. Almanızı önermem.
spineshy dedi: Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı. Genişletmek için tıkla... Başkasına yorum yaptırmak çok da zor bir şey değil hocam. Almanızı önermem.
spineshy Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #8 Roseus dedi: Başkasına yorum yaptırmak çok da zor bir şey değil hocam. Almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... 2FPS yaşam dedi: Bazen inanılır olsun diye yorum basabiliyorlar. EN iyisi bilindik siteler. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun steamden şaşmayalım biz.
Roseus dedi: Başkasına yorum yaptırmak çok da zor bir şey değil hocam. Almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... 2FPS yaşam dedi: Bazen inanılır olsun diye yorum basabiliyorlar. EN iyisi bilindik siteler. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun steamden şaşmayalım biz.
Lovikanda Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #9 spineshy dedi: Instagram'da bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır? Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com Genişletmek için tıkla... hala tereddütte misin bilmiyorum ama tayfun erkan varya bizim youtuber ona sponsor olan bir uygulama dolandırıcılık olacağını pek sanmıyorum fakat şüphelenme de haklısın
spineshy dedi: Instagram'da bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır? Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com Genişletmek için tıkla... hala tereddütte misin bilmiyorum ama tayfun erkan varya bizim youtuber ona sponsor olan bir uygulama dolandırıcılık olacağını pek sanmıyorum fakat şüphelenme de haklısın
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.918 Çözümler 6 Yer İzmir 20 Ekim 2023 #10 Oyunu satan uygulama değil senin benim gibi kullanıcılar. CS veya herhangi bir şekilde cüzdanında para olan kişi bu yöntemle satış yapıyor.
Oyunu satan uygulama değil senin benim gibi kullanıcılar. CS veya herhangi bir şekilde cüzdanında para olan kişi bu yöntemle satış yapıyor.