Gameship. App güvenilir midir?

spineshy

Decapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Instagram'da bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır?

Hocam satın alan var mıdır bilmiyorum fakat benim arkadaşım bir kere böyle yerlerden alırken dolandırıldı sonra ne oldu bilmiyorum fakat dikkat edin.

Ben şahsen instagram üzerindeki çoğu indirim (hele ki oyun falansa) güvenmiyorum, kaldı ki site dolar ile satış yapıyor

Gameship'e pek güvenmeyin. Eneba falan daha güvenli.

Ben şahsen Instagram üzerindeki çoğu indirim (hele ki oyun falansa) güvenmiyorum, kaldı ki site dolar ile satış yapıyor

Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı.

Diablo 4 alacağım 300 lira için değmez galiba alacağım risk fakat App Store yorumlarında "Mafia Definitive Edition aldım ucuza" diyen insanlar vardı.
Bazen inanılır olsun diye yorum basabiliyorlar. EN iyisi bilindik siteler.

hala tereddütte misin bilmiyorum ama tayfun erkan varya bizim youtuber ona sponsor olan bir uygulama dolandırıcılık olacağını pek sanmıyorum fakat şüphelenme de haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…