GameSir Cyclone 2 alınır mı?

EmirhanÇolak10

Decapat
Daha fazla  
Cyclone 2 almak istiyorum gizala diye bir siteden güvenli olup olmadığını nasıl teyit edebilirim ayrıca daha iyi bir gamepad önerisi varsa açığım. FPS, FIFA, TPS vb. çoğu türde oyun oynamak istiyorum yarış oyunları hariç yardımcı olur musunuz? Bütçe 3.5k civarı.

Site güvenli. Amazon'dan alabilirsin bu arada. Kolu nisan ayında satın aldım, çok kullanma imkanım olmadı ama oldukça güzel, kaliteli bir kol. 9. nesil Xbox kontrolcüsünü satıp almıştım.

FIFA Epic Games'ten almıştım bağlantıda falan herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi? Benim bayağı eski çakma bir kolum vardı PS3 gibi mesela Steam'den Mortal Kombat oynayabiliyordum ama Epic'ten FIFA oynayamıyordum.

Alternatif olarak bunlara da göz atabilirsiniz.

Cyclone 2 almak istiyorum gizala diye bir siteden güvenli olup olmadığını nasıl teyit edebilirim ayrıca daha iyi bir gamepad önerisi varsa açığım. FPS, FIFA, TPS vb. çoğu türde oyun oynamak istiyorum yarış oyunları hariç yardımcı olur musunuz? Bütçe 3.5k civarı.
Gizala resmi distribütör hocam sıkıntı yok. Kol da bütçesinde en iyi ürün bende de var çok iyi.

FIFA Epic Games'ten almıştım bağlantıda falan herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi? Benim bayağı eski çakma bir kolum vardı PS3 gibi mesela Steam'den Mortal Kombat oynayabiliyordum ama Epic'ten FIFA oynayamıyordum.

Çıkmaz. Xinput desteği var zaten. Windows'a bağlanınca Xbox olarak gözüküyor.

Blitz 2 almayı düşünmüştüm bir ara ama önermediler FIFA falan oynayacaksan hoş olmaz dediler o yüzden vazgeçtim.

Çıkmaz. Xinput desteği var zaten. Windows'a bağlanınca Xbox olarak gözüküyor.

Harika o zaman :)

Site güvenli. Amazon'dan alabilirsin bu arada. Kolu nisan ayında satın aldım, çok kullanma imkanım olmadı ama oldukça güzel, kaliteli bir kol. 9. nesil Xbox kontrolcüsünü satıp almıştım.

GameSir Cyclone2

Kaliteli ama 20-25 saat oynadım. Ondan sonra En çok LB tuşunu kullanmama rağmen RB tuşu gıcırdadığını fark ettiğimi söyleyebilirim.

Bu arada Bigbig Won’un Bluetooth konusunda sorun yaşattığını belirten çok fazla kullanıcı var ama Dongle kullanımında çözüldüğünü belirtmişler. Aynı zamanda yazılımdan ayar yapılmasına rağmen ayarın bir süre sonra sıfırlanmasından da şikayet etmişler.

Kk3 Max daha mantıklı bence buna göre ama Gamesir Cyclone 2 ve KK3 Max arası tercihe bağlı.

KK3 Max’in en kötü yanı pil süresi bu arada. Elimdeki Elite Series 2 yanında kesinlikle KK3 Max tercih ederdim şu anki aklım olsaydı ama pil süresi düşük kalıyor. Diğerlerinin yanında iyiymiş ama yine pil süresi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı