GameSir Cyclone 2 bütçesinde gamepad önerisi

Fyuhh

Hectopat
Gamepadlerden cidden anlamıyorum çok uzun zaman önce PS2'm varken kullanmıştım. Şimdi kardeşime Easy SMX X15 aldım Temu'dan onu birazcık kullandım. Sonrasında yeni laptop aldım ve gerek hikayeli oyunlar olsun gerek FPS gamepad almak istiyorum. Cyclon'e 2'yi çok övüyorlar. Ama kronik sorunları var mı bilmiyorum. PS5 kollarında silah sıkınca geri sekme olayı var trigger tuşlarının Cyclone'da bu mevcut mu? Cyclon'e bütçesinde daha iyi gamepad var mıdır? Yoksa Cyclon'e alıp geçeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçenin kralı.

max ile pro arasındaki ufak bir fark mı var?

hocam gulikit yxab dizlimli oynayamam ki ben alışık değilim. kusura bakamayın klasik olan xy abye alışığım

Cyclone 2 bütçesinde ondan daha iyi bir gamepad şu anda yok. Kk3 Max modelinden hem yazılım hem gecikme hem mekanik butonları hem de stick kalitesiyle daha önde.

Cyclone 2 bütçesinde ondan daha iyi bir gamepad şu anda yok. Kk3 Max modelinden hem yazılım hem gecikme hem mekanik butonları hem de stick kalitesiyle daha önde.
Şimdi laptop alınca her türlü oynayamadığım oyunu oynicam. Epicten mafia serisi aldım, uncharted hırsızın miras, gow 2018 Dying Light 2 Metro Exodus, FPS oyunlarında delta force olabilir BF 3 hariç hepsi var, Kardeşimde de easysmx x15 var onuda bağlayıp 2 kişilik it takes two vs. Her türlü oyunu oynicam Fps oyunlarını alıştıktan sonra çok oynar mıyım bilmiyorum ama hikayeli oynayacağım oyun daha fazla garanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…