GameSir Cyclone 2 dongle ile PC'ye bağlanmıyor

Kolu kapattıktan 2-3 saniye sonra titremeye başlıyor. Ve tuşa basıp açmadığın sürece ki 22 dakika dayanabildim 22 dakika boyunca titredi öyle 3-5 saniye titremesini sorun edecek biri değilim. Keşke öyle olsa. Gece yatağımda yatarken kapalıydı ve birden titremeye başladı, durduk yere uykumdan uyandırdı beni.

Ben sadece kapanırken anlık titriyor sandım hocam. İade edin aynısından bir daha alın. Zaten bütçenin en iyi ürünü.

Ben sadece kapanırken anlık titriyor sandım hocam. İade edin aynısından bir daha alın. Zaten bütçenin en iyi ürünü.

Vallaha bilemiyorum ya ürün beni korkuttu açıkçası. Easy SMX D10 falan bakıyorum tuşları Micro switch olan gamepad modelleri çok güzel. Bunu da bu yüzden almıştım ama kapalıyken hakikaten açmasam 10 gün boyunca titreyecek seviyede sorunlu olması çekince yarattı.

Cyclone 2 alacaktım ben de, tipini beğenmediğimden Super Nova aldım. Ona da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…