ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Haziran 2025 #11 Rallys dedi: Bir problem hissettin mi bende almayı düşünüyorum da bir de stantlı mı geldi. Genişletmek için tıkla... Çok kullanamadım dediğim gibi, bir problem görmedim. Standlı geldi evet.
Rallys dedi: Bir problem hissettin mi bende almayı düşünüyorum da bir de stantlı mı geldi. Genişletmek için tıkla... Çok kullanamadım dediğim gibi, bir problem görmedim. Standlı geldi evet.
TheEgemen Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 1 13 Ağustos 2025 #12 ExellionTR dedi: Çok kullanamadım dediğim gibi, bir problem görmedim. Standlı geldi evet. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşadınız mı hocam? Almayı düşünüyorum fakat çok fazla sorun yaşayanlar var.
ExellionTR dedi: Çok kullanamadım dediğim gibi, bir problem görmedim. Standlı geldi evet. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşadınız mı hocam? Almayı düşünüyorum fakat çok fazla sorun yaşayanlar var.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Ağustos 2025 #13 TheEgemen dedi: Bir sorun yaşadınız mı hocam? Almayı düşünüyorum fakat çok fazla sorun yaşayanlar var. Genişletmek için tıkla... Pek kullanmaya vaktim olmadı. İlk aldığımda birkaç oyunda denemiştim bir sorun yoktu.
TheEgemen dedi: Bir sorun yaşadınız mı hocam? Almayı düşünüyorum fakat çok fazla sorun yaşayanlar var. Genişletmek için tıkla... Pek kullanmaya vaktim olmadı. İlk aldığımda birkaç oyunda denemiştim bir sorun yoktu.